Op 29 maart heeft de Nederlandse regering de sociale richtlijnen van Nederland, die geen groepsbijeenkomsten van meer dan 10 personen omvatten, uitgebreid tot 30 april – en mogelijk nog verder. Veel staten en lokale overheden hebben nog strengere regels afgedwongen, die voorrang hebben voor de lokale bevolking. Deze belangrijke maatregelen dwingen de organisatoren om zich aan te passen, en begrafenisondernemers behoren tot degenen die snel innoveren om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

De uitvaartcentra, herdenkingsdiensten en kerken worden geholpen zich aan te passen aan deze veranderende tijden met aanbevelingen om families en geliefden te helpen rouwen terwijl ze de CDC-richtlijnen volgen. Begrafenisopties in de COVID-19 pandemie zijn onder andere het uitstellen van diensten, het organiseren van beperkte bijeenkomsten voor directe familie, of het opnemen en streamen van de dienst voor geliefden dichtbij en veraf. Voor organisaties die dit laatste aanbieden – livestreaming – hebben we verschillende aanbevelingen opgesteld om uw klanten te helpen in deze ongekende tijden.

Streamingdiensten voor begrafenissen
Enkele van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het kiezen van een streaming service zijn kwaliteit, audio, gebruiksgemak en privacy. Hier zijn vijf diensten die uitblinken in deze categorieën:

OneRoom:

OneRoom is een vertrouwde streaming-dienst die gebruikt wordt door begrafenisondernemers en families in het hele land. Het is een eenvoudig installatieproces: U plant de begrafenis, stuurt een uitnodiging naar vrienden en familie, neemt vervolgens de dienst op en livestreamt deze voor uw dierbaren. OneRoom neemt de dienst ook op, zodat deze beschikbaar is voor degenen die niet in staat waren om de vastgestelde datum en tijd te maken. Het platform is beveiligd met een wachtwoord, met beelden van hoge kwaliteit die de families het gevoel geven dat ze persoonlijk samen zijn.

TribuCast:

Met TribuCast hebben gezinnen en geliefden een persoonlijke herdenkingswebsite met de livestreamed service, foto’s, het overlijdensbericht en donatie-informatie op één plek. Geliefden en vrienden kunnen ook hun condoleances achterlaten op de website. Het gestreamde gedenkteken kan live worden bekeken of later opnieuw worden afgespeeld. TribuCast is een pay-per-use systeem; u kunt beginnen met een gratis demo en een pretest om het naadloos te laten verlopen.

Live herdenkingsdiensten:

Live Memorial Services biedt eenvoudig te gebruiken streaming oplossingen voor uitvaartcentra, kerken en gezinnen. De beelden op Live Memorial Services zijn van HD-kwaliteit met scherpe audio. Een eenvoudig planningssysteem geeft uitvaartcentra de mogelijkheid om meerdere diensten tegelijk te streamen. Live Memorial Services biedt flexibele prijzen op basis van uw specifieke behoeften, en ze rekenen geen administratiekosten of kosten voor het opzetten van apparatuur.

Vimeo Livestream:

Vimeo is een vertrouwd videoplatform dat door veel professionele creatieven wordt gebruikt, en de livestreaming mogelijkheden zijn van hetzelfde kaliber. U kunt meerdere streams tegelijk hosten, wat belangrijk is voor dagen dat u meer dan één dienst tegelijk heeft. Vimeo streamt content in hoge kwaliteit 1080p, met streaming plannen beschikbaar vanaf $50 per maand. Plus, Vimeo Livestream biedt technische ondersteuning om u te helpen bij het opzetten om problemen op het moment te voorkomen.

Dacast:

De flexibele en betaalbare Dacast livestreaming service is een slimme optie voor begrafenisondernemers en kerken die het livestreaming water willen testen alvorens te investeren met volle kracht. De abonnementen beginnen zo laag als $19, die klantenondersteuning, onbeperkte kijkers, de beelden van uitstekende kwaliteit 1080p, mobiele apparaatsteun, en meer omvat. Wachtwoordbescherming garandeert ook privacy voor klanten.

Cameramateriaal voor streaming-diensten

Naast streaming-platforms heb je de juiste apparatuur nodig om diensten uit te zenden naar familie en geliefden in de buurt en ver weg. Steeds meer bedrijven investeren in livestreaming apparatuur, wat betekent dat u een aantal unieke pakketten moet overwegen.

Mevo is een van de meest gerespecteerde livestreaming-merken op de markt. De betaalbare Mevo Plus kan hoogwaardige 1080p beelden streamen met dubbele antennes voor snelle en naadloze datatransmissie, plus de meegeleverde MEMS-microfoons voor het verzenden van audio. Koppel de Mevo Plus met de Mevo Boost, en u kunt verbinding maken met uw computer voor een betrouwbare streaming, terwijl u er tegelijkertijd voor zorgt dat uw camera niet zonder sap komt te zitten. (De Boost maakt een livestreaming-tijd van maximaal 10 uur mogelijk).

Sony FDR-AX53 Camcorder Kit

Met deze Sony-bundel kun je scherpe beelden en audio vastleggen met hoogwaardige apparatuur die is gebouwd om lang mee te gaan. De Sony camcorder is eenvoudig te gebruiken en neemt tot 4K beelden op. De draadloze microfoons op de camera staan garant voor heldere, goed hoorbare preken en loftuitingen om de kijker het gevoel te geven dat hij of zij ter plaatse is bij zijn of haar geliefden. Dit gestroomlijnde pakket werkt voor opname en webcasting met Mac- en pc-videosoftware. Kabels kunnen ook worden geconfigureerd om aan de verschillende ruimtebehoeften te voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here